BÜYÜKGÜMÜŞ VE SOYER, ÇINARCIKLILARLA BAYRAMLAŞTI

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, AK Parti Yalova Milletvekili ve Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Sayın Ahmet Büyükgümüş ile birlikte Ramazan Bayramı'nın ikinci günü vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK Parti Yalova Milletvekili ve Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Sayın Ahmet Büyükgümüş ve Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer esnafın ve vatandaşın bayramını kutlayarak; sohbet ettiler.

Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş konu hakkında “Bayramlar sevinçtir, paylaşmaktır, barıştır, birlik ve beraberliktir. Çınarcıklı hemşerilerimin bayramlarını kutlayarak, mutluluğumuzu ve sevincimizi paylaşmak istedik” dedi.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer “AK Parti Yalova Milletvekilimiz ve aynı zamanda Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Büyükgümüş ile birlikte hemşerilerimin Ramazan Bayramlarında yanlarında olmak istedik. Esnafımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik sohbet ettik , taleplerini dinledik ve bayramlarını kutladık. Milletvekilimizin dediği gibi bayramlar paylaşmaktır, bizde samimiyetimizle ve gülen yüzümüzle mutluluklarına ortak olduysak ve gönüllerine dokunduysak, ne mutlu bizlere” dedi.

05.06.2019 21:12

Tüm Haberler İçin Tıklayın