BAŞKANIN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt 3 Aralık Dünya Engelliler günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajında; ’’Hepimiz insanız ve toplumun birer parçasıyız. Özel günlerde günün anlam ve önemine değinilirken aynı zamanda ne ölçüde gelişim sağlandığının muhasebesini yapmak bizleri daha verimli çalışmalar üretme konusunda teşvik edecektir. Çünkü 3 Aralık kutlama değil bilinçlenme, toplumda engellilere yönelik farkındalık yaratma günüdür. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, en önemli sorumluluklarımızdan biridir” ifadesini kullandı.

Başkan Avni Kurt ; ‘’Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” dedi.

03.12.2018 08:30

Tüm Haberler İçin Tıklayın